Έδρα
Θέση Χωραφά Πέραμα, περιοχή Κερατσίνι–Πειραιάς
Tηλ.
+30 210 4328712
+30 697 7629223
FAX
+30 210 4005558
Κεντρικές Αποθήκες
Τσόκα 21, 19600, Μάνδρα Αττικής
Tηλ.
+30 210 4319340
FAX
+30 210 4005558
Ζητήστε Προσφορά

Αποθήκευση & Διαχείριση Αποθεμάτων

Οι αποθήκες της Ati Trans βρίσκονται στη Μάνδρα Αττικής, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης αποθεμάτων (Warehouse Logistics Services). Το συγκρότημα των αποθηκών εξυπηρετεί τις εξειδικευμένες ανάγκες που απαιτεί η διαχείριση εμπορευμάτων τρίτων 3PL, συνολικής έκτασης στεγασμένων χώρων 15.000 m².

Η Διαχείριση των εμπορευμάτων υποστηρίζεται από εξειδικευμένο μηχανογραφικό λογισμικό της ACT, παρέχοντας σε κάθε πελάτη πρόσβαση σε υπηρεσίες on-line παρακολούθησης, προγραμματισμού αποθεμάτων και managerial reports, σε όλη τη διαδρομή εισόδου – εξόδου – διανομής προς τον τελικό προορισμό. Η Διαλογή (picking) των παραγγελιών πραγματοποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη όπως FIFO (First In First Out), LIFO (Last IN First Out) ή άλλες εξιδεικευμένες μέθοδοι.

Η Ati Trans με την εμπειρία της στο Logistics Management παρέχει σχεδιασμό, υλοποίηση και έλεγχο της αποτελεσματικής και αποδοτικής ροής και αποθήκευσης προϊόντων, υπηρεσιών και σχετικών πληροφοριών από την αρχική παραγγελία μέχρι την τελική παράδοση στον τελικό καταναλωτή, με σκοπό την εκπλήρωση των απαιτήσεων του πελάτη.

Διανομή

Η Ati Trans αναλαμβάνει τη Διανομή των εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της. Οι Διανομές γίνονται 24ώρες /7 μέρες εξασφαλίζοντας άμεση παράδοση ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας είναι η άμεση και ασφαλής μεταφορά των εμπορευμάτων με τρόπο αποδοτικό και αποτελεσματικό. Η διανομή στηρίζεται στον ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων της εταιρείας.

Συσκευασία & Ανασυσκευασία

Η Ati Trans προσφέρει, εντός των Κεντρικών Αποθηκών στη Μάνδρα, υπηρεσίες ανασυσκευασίας, συσκευασίας συρρίκνωσης και διαλογής των εμπορευμάτων όπως και υλοποίηση προωθητικών ενεργειών με ετικετοκόλληση ή θερμοσυρρίκνωση εξοικονομώντας χρόνο και κέρδος στους πελάτες της.

Cross Docking

Οι εγκαταστάσεις των αποθηκών υποστηρίζουν υπηρεσίες Cross Docking, λειτουργώντας ως σημείο συντονισμού και προσωρινής εναπόθεσης των αποθεμάτων, με άμεση διανομή σε Ελλάδα ή Εξωτερικό.

Ιδιωτικός Τελωνειακός χώρος – Αποθήκη

Η Ati Trans παρέχει στις εγκαταστάσεις της υπαίθριους και κλειστού τύπου Τελωνειακούς χώρους – Αποθήκες για εμπορεύματα κάθε τύπου, μεγέθους και αξίας, προσφέροντας αποδοτική και αποτελεσματική πρόσβαση μεταξύ των μετακινήσεων εισαγωγής και πώλησης.