Λίγα λόγια για εμάς

Εταιρεία Warehouse & Logistics δραστηριοποιείται από το 1989 σε αποθήκευση εμπορευμάτων τρίτων, μεταφορές/πωλήσεις/ενοικιάσεις Container.

Τι κάνουμε:

Αποθήκευση και Διανομή

Συσκευασία & Ανασυσκευασία

Cross Docking

Ιδιωτικός Τελωνειακός Χώρος

Ati Trans

H ATI TRANS από το 1989 δραστηριοποιείται σε αποθηκεύσεις εμπορευμάτων τρίτων όπως και σε οδικές μεταφορές σε όλη την Ελληνική επικράτεια, καθώς επίσης και σε αγορές, πωλήσεις και ενοικιάσεις Container.

Με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου αποθεμάτων και παρακολούθησης όλων των διανομών σε ημερήσια βάση, που μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξασφαλίζουν τις παραδόσεις των εμπορευμάτων στον τελικό του προορισμό με κύριο στόχο την υψηλότερη ικανοποίηση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Οι Αρχές μας

9

Ασφάλεια

Χρησιμοποιώντας κλειστό σύστημα παρακολούθησης (CCTV) στον χώρο μας και 24ώρη φύλαξη, το απόθεμα σας ειναι 100% ασφαλες μαζί μας

9

Ευελιξία

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε το προηγμένο σύστημα εκπλήρωσης παραγγελιών ώστε να σας διαθέσουμε το εμπόρευμα σας, όπως και όπου εσείς επιθυμείτε

9

Συνέπεια

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των logistics μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα εμπορεύματά σας είναι σε σίγουρα χέρια.

Χρόνια εμπειρίας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

“Behind every great leader there was an even greater logistician